Äkta Spansk mat i Göteborg

Välkommen till Calma Tapasbar i Göteborg där du kan smaka på äkta spansk mat Göteborg. Vi serverar traditionella tapasrätter, grillade kötträtter och fisk från Spanien. Vår meny är sammansatt av autentiska smaker och råvaror som fångar essensen av spanska matkulturen. I detta inlägg kommer vi att ta dig med på en kulinarisk resa genom vår meny och ge dig tips på vilka rätter du absolut inte får missa när du besöker oss.

Tapas – smårätter med stor smak

Vi på Calma Tapasbar tror på att mat ska upplevas tillsammans och att dela små rätter är ett perfekt sätt att njuta av spansk mat. Tapas är små portioner av mat som serveras som förrätt eller mellanmål. Vi har ett stort urval av tapasrätter på vår meny, allt från klassiska patatas bravas till fläckfiskringar stekta i het vitlöksolja. Låt oss guida dig genom några av våra favoriter.

Fisk på Spanskt vis

Vi har även ett stort utbud av skaldjur på menyn. För dig som gillar räkor kan vi rekommendera Gambas al Ajillo – stora räkor stekta i het vitlöksolja, medan grönmussel-älskare kan prova Mejillones – grönmusslor med vitlök & parmesanost.

Äkta Spansk Paella i Göteborg

För den som vill prova något annorlunda kan vi rekommendera våra Paella-rätter. Paella de Mariscos är en risrätt med saffran, räkor, bläckfisk och grönmusslor, medan Paella de Carne innehåller saffransris, ryggbiff, kyckling och chorizo. Våra paella-rätter serveras för minst två personer och upp till sex personer.

Spansk Tapas i Göteboerg

Vår tapasmeny är komplett med allt från marinerade oliver och grillade paprikor till vitlöksfrästa champinjoner och grillad halloumi med honung. Vi har även en mängd olika sidorätter som Patatas Bravas – potatisklyftor med bravassås och Patatas Fritas – extra stora, räfflade steakhouse fries.

Så varför inte ta en paus från vardagsstressen och upplev en smak av Spanien på Calma Tapasbar i Göteborg? Besök vår hemsid för att boka bord eller för att ta en titt på hela vår meny. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang!

Tapas Menyn som får dig att tappa hakan
Äkta Spansk mat i Göteborg, en smakupplevelse av äkta spansk mat. Vi serverar traditionella tapasrätter, grillade kötträtter och fisk från Spanien.