Unik matupplevelse i Göteborg

Sortiment av aptitretande tapasrätter på restaurang Calma på Avenyn i Göteborg
En fantastisk presentation av de olika tapasrätterna som finns på Calma Tapasbar på Avenyn i Göteborg.

Calma Tapasbar – En unik matupplevelse i Göteborg

Calma Tapasbar, belägen i hjärtat av Göteborgs trendiga stadsdel Avenyn erbjuder en matupplevelse olik alla andra. Med sitt fokus på traditionella spanska tapasrätter erbjuder Calma en smak av Spanien mitt i hjärtat av Sverige.

Menyn på Calma Tapasbar har ett brett utbud av läckra tapas alternativ tillagade med endast de färskaste råvarorna. Oavsett om du är på humör för skaldjur, kött eller vegetariska alternativ har Calma något för alla. Och med fokus på spanska smaker hittar du rätter som paella, patatas bravas och quesadillas på menyn.

Förutom sin utsökta mat är Calma Tapasbar också känd för sin livliga atmosfär. Inredningen är modern och stilren med en varm och inbjudande atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Oavsett om du letar efter en romantisk middag för två eller en utekväll med vänner är Calma det perfekta valet.

Och den bästa delen? Du behöver inte resa hela vägen till Spanien för att uppleva smakerna och kulturen i landet. Gå bara till Calma Tapasbar i Göteborg och njut av en smak av Spanien här i Sverige. Boka ditt bord på Calma idag genom att klicka här.