Uteservering i Göteborg – Kom och njut av solen och shoppingruschen!

Den 30:e april, på Valborgsdagen, är det äntligen dags för premiären av vår härliga uteservering i Göteborg! Vi slår upp dörrarna just den dagen kl 15:00 och bjuder in dig att fira in våren med oss.

Varför ska du inte missa vår uteservering?

  1. Underbar Atmosfär: Vår uteservering är designad för att ge dig det perfekta tillfället att njuta av din måltid eller ett glas utomhus. Med en mysig och avslappnad atmosfär är det det perfekta stället att koppla av och umgås med vänner och familj.
  2. Fantastiskt Läge: Beläget mitt i Göteborgs pulserande centrum, är vår uteservering det ultimata stoppet för att koppla av mitt i shoppingruschen. Efter en lång dag av shopping och utforskande av staden kan du slå dig ner hos oss och njuta av en välförtjänt paus.
  3. Öppettider på Helgerna: För att göra din helg ännu bättre, kommer vår uteservering att vara öppen från och med lördagen den 4:e maj från kl 12:00 och även på söndagen den 5:e maj från kl 12:00. Nu kan du njuta av solen och vår fantastiska meny ännu tidigare under helgerna!

Så varför inte kickstarta din helg med en härlig premiär på vår uteservering? Ta med dig dina vänner och familj och kom och fira vårens ankomst med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Kom ihåg att boka bord för att säkra din plats! För mer information och för att boka bord, klicka här.