Sippa och njut: Det stora vinutbudet på Calma Tapasbar

Uppskattar du ett gott glas vin till din måltid? Då är det dags för dig på Calma Tapasbar i Göteborg. Vår restaurang erbjuder ett omfattande urval av högkvalitativa viner, noggrant utvalda från några av de bästa vingårdarna i Spanien och runt om i världen.

En vinälskares paradis

På Calma Tapasbar är vi stolta över vår vinlista, som innehåller ett brett utbud av röda, vita och roséviner, samt mousserande viner och champagne. Oavsett om du föredrar ett lätt och fruktigt vin eller ett djärvt och fylligt, har vi något för alla smaker och tillfällen.

Konsten att kombinera vin

Vår kunniga personal kan guida dig genom vårt vinutbud och hjälpa dig att välja det perfekta vinet för att komplettera din måltid. Vi tror att rätt vin kan förhöja smakerna i din mat och lyfta din matupplevelse till nya höjder.

Välkommen in

Oavsett om du letar efter en speciell flaska vin för att fira ett speciellt tillfälle eller bara vill njuta av ett glas till din måltid, har Calma Tapasbar något för alla. Kom och upplev vårt omfattande vinutbud själv och upptäck det perfekta vinet för att komplettera din måltid.